Çavuşlu Yunus Emre İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki; Okulumuzda eğitim ve öğrenim temel gereksinim olarak kabul edilsin. Okulumuzdaki tüm bireyler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın öneminin farkına varsın. Veli Okul ve Çevre işbirliği ile yüksek başarıya ulaşacağı bilinsin. Okulumuzdan mezun olan her öğrenci üst öğrenimini tamamlayarak, gelecekte birer meslek sahibi olsun.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, miietini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerimizin kendilerini tanımalarını sağlayarak, hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmak ve bu hedefleri doğrultusunda; öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak temel görevimizdir

Başarılar: okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı eğitime açılmıştır.

Saatler: Başlangıç : 09-00 Bitiş : 14-30
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: öğretmen servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cavusluyunusemreilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAVUŞLU MAH. 129 SK. NO 2/1 MİDYAT / MARDİN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz midyat ilçesi ile mardin yolu üzerinde bulunmaktadır.Çavuşlu beldesi midyat ilçesinin 1. büyük beldesidir.

Adres - ÇAVUŞLU MAH. 129 SK. NO 2/1 MİDYAT / MARDİN

Ulaşım Ulaşım Okulumuza ulaşım servisle sağlanmaktadır. Aynı zamanda Midyat merkeze her saat başı çavuşlu beldesinden minibüs kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl/İlçe Merkezine Uzaklık Midyat ilçe merkezine 17 km. Mardin merkeze 50 km uzaklıktadır.